Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه مراکز حوزوی نماینده‌ای در شورای پژوهش مدیریت شهری ندارند، گفت: درحوزه علمیه اصفهان ظرفیت‌ها، توانایی‌ها و امکاناتی وجود دارد که اگر در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد می‌تواند، نقش آفرین باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت الاسلام علیرضا باطنی، صبح امروز -دوشنبه، بیست و چهارم مردادماه- در دومین جلسه هیئت امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اظهار کرد: شایسته بود پیش از برگزاری دومین جلسه هیئت امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر، گزارش عملکرد یک ساله برای مطالعه و بررسی در اختیار اعضا قرار می‌گرفت تا پیش از قرائت آن نکات مدنظر برای ثمربخشی بیان می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار برقراری ارتباط مجازی پیوسته بین اعضای هیئت امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر شد و افزود: برقراری این ارتباط موجب تشریح به موقع رخدادها، تصمیمات و اتفاقات در نتیجه مانع از انباشت مطالب در چنین جلساتی خواهد شد.

سهم اندک اعتبارات پژوهش و برنامه‌ریزی

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به گزارش عملکرد یک‌ساله ارائه شده در جلسه گفت: در نگاه اجمالی، متوجه شدم که سهم اعتباری پژوهش و برنامه‌ریزی در امور ارائه شده کم است و نیاز به تقویت دارد.

وی با بیان اینکه مراکز حوزوی نماینده‌ای در شورای پژوهش مدیریت شهری ندارند، افزود: در حوزه علمیه اصفهان ظرفیت‌ها، توانایی‌ها و امکاناتی وجود دارد که اگر در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد، می‌تواند نقش آفرین باشد.

حجت الاسلام باطنی درباره پیشنهاد برای تعیین سقف اعتباری قراردادهای پژوهشی در شهرداری، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد که باید پژوهش‌ها را تقسیم بندی کنید و سپس بر اساس این درجه بندی، سقف قراردادها تعیین شود، به عنوان مثال پژوهش‌های الف، ب، ج و د تعیین و برای هر نوع، سقف معین و قابل دفاع مشخص شود و برای قراردادهای پژوهشی فراتر از آن سقف قراردادها به شورای اسلامی فرستاده شود.

در ابتدای جلسه کارشناسان مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر به بیان نسبت مرکز پژوهش‌ها با شورای اسلامی شهر اصفهان، روند شکل‌گیری و نوع فعالیت‌های مرکز پژوهش‌ها در دوره‌های مختلف، معرفی ارکان و هیئت امنا و همکاران مرکز پرداختند همچنین اهداف و وظایف مرکز پژوهش‌ها و تأکیدات منشور راهبردی شورای شهر در بخش پژوهش به بحث گذاشته شد.

در ادامه این نشست، گزارش عملکرد مرکز پژوهش‌ها از ابتدای دوره ششم شورای اسلامی شهر اصفهان تا پایان تیرماه به تفکیک، وضعیت پیشرفت، نسبت فعالیت‌ها با اهداف و وظایف مرکز، کاربست اجرایی، ارائه شد.

کد خبر 596554

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پژوهش مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان حوزه علمیه اصفهان حوزه علمیه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حوزه علمیه اصفهان شورای اسلامی شهر مرکز پژوهش ها مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه اصفهان
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی