Web Analytics Made Easy - Statcounter

​رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از فعالیت ۱۴۷ هزار کاربر در شبکه هوشمند کوثرنت خبر داد و گفت: برای بستر شبکه کوثرنت از تکنولوژی high tech(فناوری پیشرفته) استفاده شده و از لحاظ فنی شبکه بسیار قدرتمند است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «علی اخباری» در گفت و گویی با اشاره به فعالیت شبکه کوثرنت در حوزه های علمیه خواهران، اظهار داشت: این شبکه در بهمن ماه ۱۳۹۳ با شعار «شبکه هوشمند علمی پژوهشی» ایجاد و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مشکلاتی که حوزه های علمیه خواهران با آن روبرو بود، بحث پراکندگی جغرافیایی و محدودیت‌های مکانی برای طلاب و همچنین عدم امکان هم افزایی و برقراری ارتباط بین اساتید و طلاب در سراسر کشور بود؛ در همین راستا شبکه کوثرنت ایجاد شد تا بتواند این خلأ را پر کند.

حضور طلاب در حال تحصیل و فارغ التحصیل در شبکه کوثرنت

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با بیان این که در بستر شبکه کوثرنت امکان مباحثه در مورد مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و همچنین مسائل داخلی حوزه های علمیه خواهران فراهم شده است، ادامه داد: یکی از مشکلاتی که وجود داشت این بود که اکثر طلاب بعد از فارغ التحصیلی از مجموعه حوزه جدا می شدند، اما این سامانه موجب شد تا طلاب فارغ التحصیل و در حال تحصیل در کنار هم باشند و کمرنگ‌شدن ارتباطشان حذف شود.

وی خاطرنشان کرد: در بستر شبکه کوثرنت چند نوع مخاطب داریم یعنی در این شبکه از ظرفیت طلبه های در حال تحصیل و فارغ التحصیل، اساتید در حال تدریس و همین طور اساتیدی که قبلا تدریس کرده اند استفاده می شود و همین طور بخشی از کارمندان مرکز، کادر مدیریت های استانی و کادر مدارس نیز در این شبکه حضور پررنگ و فعالی دارند.

امکان اتصال به چندین سامانه در بستر شبکه کوثرنت

آقای اخباری با بیان این که تلاش کرده ایم سامانه‌های مختلف نرم‌افزاری را به این شبکه متصل کنیم، گفت: سامانه اساتید، سامانه آموزش مجازی، سامانه فراخوان های پژوهشی، سامانه نجم، پایان نامه، کوثربلاگ، اپلیکیشن کتابخوان امین و... به این سرویس متصل هستند تا کاربران با داشتن حساب کاربری در کوثرنت امکان استفاده از تمام سرویس ها را داشته باشند که چنین شبکه ای به ندرت در اداره و یا نهادی وجود دارد.

وی بیان داشت: این شبکه قابلیت اجرا در مرورگرهای اینترنتی و سیستم عامل اندروید در تلفن همراه را دارد و در حال توسعه است.

استفاده از تکنولوژی high tech(فناوری پیشرفته) در طراحی شبکه

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهرانبا اشاره به این که برای بستر شبکه کوثرنت از تکنولوژی high tech(فناوری پیشرفته) استفاده شده و از لحاظ فنی شبکه بسیار قدرتمند است، افزود: یکی از نقاط تمایز و قابل توجه این شبکه با سایر سرویس­های ایرانی بحث هوشمندسازی است که معمولاً سرویس های ایرانی نتوانستند آن را پیاده سازی کنند.

وی تصریح کرد: شبکه کوثرنت هوشمندسازی شده و به افراد، براساس موقعیت جغرافیایی، مدرسه تحصیلی، فعالیت‌های روزانه و علایقی که از خود در شبکه بروز می دهند، کاربرانی را پیشنهاد می دهد تا بتوانند در بخشی با عنوان «رواق» با هم تبادل اطلاعات داشته باشند.

آقای اخباری با بیان این که هویت افراد در شبکه کوثرنت، به صورت حقیقی برای دیگر کاربران نمایش داده می شود، ادامه داد: در شبکه های دیگر امکان این که شخصی با نام غیرحقیقی فعالیت کند وجود دارد، اما در شبکه کوثرنت با توجه به این که افراد می توانند نام و تصویر خود را تغییر دهند ولی هویت حقیقی آنها برای کاربران مشخص است.

کوثرنت؛ شبکه اجتماعی تخصصی

وی اظهار داشت: به نوعی می توانیم شبکه کوثرنت را شبکه ای اجتماعی در حد تخصصی بدانیم، چون در این شبکه سیستم پیام ایجاد شده است و کاربران به جز تبادلات شبکه اجتماعی، می توانند پیام های خصوصی برای هم ارسال کنند و به صورت آنلاین گفت و گوی متنی داشته باشند.

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهرانبا بیان این که تاکنون قریب به 147 هزار کاربر در شبکه کوثرنت ثبت نام کرده اند، گفت: در این شبکه حدود 4 هزار گروه نیز توسط کاربران ایجاد شده است.

وی میزان مطالب ارسالی در شبکه کوثرنت را 2 میلیون و 285 هزار مطلب عنوان کرد و افزود: تعداد نظرات ثبت شده در این شبکه نیز 2 میلیون و ۳۱۰ هزار مورد است.

بارگذاری تعداد یک میلیون و 300 هزار پست از سوی کاربراندر شبکه

آقای اخباری با اشاره به این که تعداد یک میلیون و 300 هزار پست شامل تصویر، فایل های صوتی و تصویری و نظرسنجی نیز تاکنون در شبکه بارگذاری شده است، بیان داشت: ۸۰ درصد تراکنش ها در شبکه شامل ارسال مطلب، کامنت و غیره از نسخه موبایل صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: شبکه کوثرنت تاکنون موفق به کسب 2 رتبه شده که یکی در اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی(WSIS) در سال ۲۰۱۶در وین بود و دوم این که محصول برگزیده چهارمین همایش مدیران فناوری اطلاعات شد و به جایزه فاب دست یافت.

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهرانبا بیان این که شبکه کوثرنت هر چند ماه یک بار به روز شده و امکانات جدیدی از حیث کمی و کیفی به آن اضافه می شود، گفت: در آخرین بروزرسانی، کیفیت بخشی به انتخاب مخاطب برای ارسال مطلب صورت گرفته و امکان مسدود کردن کاربران در صورت عدم تمایل به تبادل اطلاعات برای افراد در شبکه فراهم شده است.

وی در پایان بهبود سرعت شبکه کوثرنت را از دیگر فعالیت های اداره تحلیل و طراحی سامانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: کوثر نت شبکه هوشمند حوزه علمیه خواهران شبکه کوثرنت بستر شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: این شبکه‌ها در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری، محیط زیست، سلامت اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی (حاشیه نشینی و اعتیاد)، فعالیت‌های جهادی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، دانش بنیان و نوآور، امداد و نجات، ازدواج و جوانی جمعیت، گفتمان دینی و جهاد تبیین، فعالیت‌های فرهنگی در حوزه ورزش، کارآفرینی و اشتغال پذیری و شبکه نشاط و اوقات فراغت تشکیل شده است.

وی افزود: توانمندسازی و ارتقای تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد از مهمترین اهداف این شبکه هاست.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان زنجان همچنین ادامه داد: هم افزایی، گردهمایی، تشریک تجارب و اطلاعات در خصوص محور مشترک فعالیت از جمله فرصت‌هایی است که این شبکه‌ها در اختیار جوانان قرار می‌دهند.

اسماعیلی در توضیح ساختار این شبکه ها، گفت: هر کدام از این شبکه‌ها دارای یک دبیرخانه ملی در یکی از استان هاست و تمامی شبکه‌ها در تمامی استان‌ها دبیرخانه استانی دارند.

وی ادامه داد: زنجان به عنوان استان معین و دبیرخانه ملی شبکه کارآفرینی و اشتغال پذیری جوانان انتخاب شده و یکی از دبیران سمن‌های جوانان استان، دبیر ملی این شبکه است.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در خصوص برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی تشکل‌های جوانان، افزود: این انتخابات در روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت امسال در استان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت