Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه در گذر از تجربه و مدیریت براساس تجربه به سمت مدیریت براساس علم، تخصص و دانایی در حال حرکت است اگر این اتفاق به خوبی مدیریت شود حوزه به مرکز ثقل تحولات دینی در ایران و جهان تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «عبدالکریم بهجت پور» در مراسم تکریم و معارفه رؤسای مرکز برنامه ریزی و نظارت حوزه های علمیه خواهران، از تلاش تمام دست اندکاران و نیروهای این مرکز قدردانی و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که حوزه در گذر از تجربه و مدیریت براساس تجربه به سمت مدیریت براساس علم، تخصص و دانایی در حال حرکت است، اظهار داشت: اگر این اتفاق به خوبی مدیریت شود حوزه به مرکز ثقل تحولات دینی در ایران و جهان تبدیل خواهد شد و در مقابل هر چه تعلل صورت بگیرد حوزه نقش مادری خود را در تحول و پیشرفت نظام و انقلاب از دست خواهد داد.

مدیر حوزه های علمیه خواهران افزود: در همین راستا تحول و تعالی در حوزه ضروری است و تحول هنگامی اتفاق می‌افتد که همه با هم به جریان تحول بپیوندند و نسبت به آن احساس تکلیف کنند و مرکز برنامه ریزی و نظارت نقش مهمی در این عرصه دارد.

وی با تأکید بر این که مرکز برنامه ریزی و نظارت باید نسبت به تحقق چشم اندازها، سیاست ها و راهبردهای سازمان حساس باشد و برای عملیاتی شدن آنها تمام توان خود را به کار ببندد، ادامه داد: در این عرصه مرکز برنامه ریزی باید سه موضوع «ایجاد فرهنگ تصمیم سازی در کل حوزه»، «نظارت بر اثرگستری و اثربخشی فعالیت های حوزه» و «اقدام جدی جهت اجرای برنامه 5 ساله» را مورد توجه و اهتمام قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور تصریح کرد: مرکز برنامه ریزی و نظارت جزء باشکوه ترین بخش های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران است و باید تمام ظرفیت های ملی، استانی و ستادی را پای کار بیاورد و از آنها در راستای تقویت حوزه های علمیه خواهران بهره مند شود.

وی با تأکید بر این که ما در حوزه های علمیه خواهران به یک مرکز برنامه ریز، بن‌بست شکن، واکنش سریع و متقن نیاز داریم و باید به این مسئله برسیم، گفت: جریان برنامه ریز حوزه ضمن این که باید مجموعه ای هماهنگ و همدل با مدیر، معاونان، مدیران، مدیریت های استانی و مدارس باشد، همچنین باید از ایجاد چالش در حوزه بپرهیزد و اضطراب در مجموعه ایجاد نکند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله انتخابات اشاره کرد و بیان داشت: انتخابات کار بسیار بزرگی است که ان شاءالله با حسن تدبیر همه دست اندرکاران، خانواده انقلاب را با همه توان و دقت نظر در پای صندوق های انقلاب حاضر ببینیم و نتیجه این انتخاب نیز کسانی باشند که پیشرفت و تعالی نظام و انقلاب را رقم بزنند و پیام انقلاب را به جهان صادر کنند.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام بهجت پور تحولات جهانی حوزه علمیه خواهران مرکز برنامه ریزی و نظارت حوزه های علمیه خواهران مدیریت براساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۷۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار و بر تحقق تمدن‌سازی نوین اسلامی تأکید و مقرر شد این مهم در اولویت کاری حوزه معاونت جدید قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این آیین با تأکید بر تقویت و توسعه حرکت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، گفت: تمدن‌سازی نوین اسلامی در گروه یکپارچگی و حرکت به سمت تقویت سرمایه‌های فرهنگی و احیای باور‌های دینی و آموزه‌های اسلامی است که باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

محمدحسین رنجبر، حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری و تأکید بر تحقق شعار سال، با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را نوعی فصل‌الخطاب فرهنگی خواند و بیان کرد: دانشگاه‌ها در این مسیر، وظیفه سنگینی را بر عهده دارند و باید در تحقق این شعار، با برنامه ریزی و حرکت منسجم، اقشار جامعه را در این راستا رهنمون باشند.

وی از حوزه فرهنگی و دانشجویی به‌عنوان مهم‌ترین و تأثیرگذارترین حوزه در امر تربیت و انسان‌سازی نام برد و افزود: رسالت حوزه فرهنگی و دانشجویی، رسالتی خطیر و حیاتی است و دانشگاه باید برای تمام فعالیت خود یک پیوست فرهنگی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلابی در دانشگاه به حفظ و تقویت روحیه خودباوری در جوانان تقویت تشکل‌های دانشجویی، ارتقای مهارت‌آموزی جمعی و انجام کار تیمی، توسعه ورزش‌های حرفه‌ای و همگانی، توسعه نشریات دانشجویی، برگزاری مستمر کرسی‌های آزاداندیشی و ... از وظایف حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

رنجبر اضافه کرد: باید همه بدانیم و بپذیریم که کار فرهنگی مختص متولیان فرهنگی نیست؛ بلکه همه وظیفه داریم با امر به معروف و نهی از منکر و با استدلال و منطق در روشنگری و اقناع سازی افکار عمومی جامعه سهیم باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تقویت اخلاق اسلامی در جوانان، ارتقای توانایی‌های فکری و چگونگی عبور از لغزش‌ها و مراحل سخت زندگی را مستلزم چگونگی عملکرد دانشگاه‌ها در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌های فرهنگی دانست و با معرفی احسان محمدی‌نژاد به عنوان معاون جدید فرهنگی و دانشجویی از خدمات محمد حیدری نارمندی قدردانی کرد.

مسئول دفتر نهاد معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست، خدامحوری، قرارگرفتن در مسیر اهل‌بیت، صبر و استقامت را سه مؤلفه اصلی در عبور از شرایط سخت دانست و متذکر شد: کار باید با نیت و هدف پاک برای رضای خداوند با بهره‌مندی از سیره امامان معصوم علیه‌السلام با استقامت و بردباری انجام شود و در آن خدمت به خلق خدا هدف و نیت اصلی انجام کار باشد.

حجت الاسلام اسماعیل پاک‌نژاد با قدردانی از تلاش‌های متولیان عرصه فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد: اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رضایت‌بخش و ستودنی است و نیاز است برای تحقق محور‌های گام دوم انقلاب و عملیاتی کردن شعار سال با استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه پیش رفت.

در این آیین احسان محمدی‌‌نژاد، معاون جدید حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به برنامه‌های خود در توسعه حوزه فرهنگی ودانشجویی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی به منزله دوبال پرواز دانشجوست و باید با انجام یک برنامه ریزی منسجم، مشارکت همگانی و کار تیمی همگی در تقویت اهداف دانشگاه سهیم باشیم.

وی در پایان از دانشگاهیان و بخش‌های دانشگاه خواست تا در توسعه و پیشرفت این حوزه او را همراهی و از ارائه مشورت‌های به موقع و حیاتی دریغ نورزند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌