Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، علی اخباری با بیان اینکه شبکه هوشمند کوثرنت در بهمن ماه ۱۳۹۳ با شعار «شبکه هوشمند علمی پژوهشی» ایجاد و راه اندازی شد، گفت: برای بستر شبکه کوثرنت از تکنولوژی high tech (فناوری پیشرفته) استفاده شده و از لحاظ فنی شبکه بسیار قدرتمندی است و هم اکنون ۱۴۷ هزار کاربر در آن فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از مشکلاتی که حوزه‌های علمیه خواهران با آن روبرو بود را بحث پراکندگی جغرافیایی و محدودیت‌های مکانی برای طلاب و همچنین عدم امکان هم افزایی و برقراری ارتباط بین اساتید و طلاب در سراسر کشور دانست و گفت: در همین راستا شبکه کوثرنت ایجاد شد تا بتواند این خلأ را پر کند.

حضور طلاب در حال تحصیل و فارغ التحصیل در شبکه کوثرنت

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان این که در بستر شبکه کوثرنت امکان مباحثه در مورد مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و همچنین مسائل داخلی حوزه‌های علمیه خواهران فراهم شده است، ادامه داد: یکی از مشکلات این بود که اکثر طلاب بعد از فارغ التحصیلی از مجموعه حوزه جدا می‌شدند، اما این سامانه موجب شد تا طلاب فارغ التحصیل و در حال تحصیل در کنار هم باشند و کمرنگ‌شدن ارتباطشان حذف شود.

وی خاطرنشان کرد: در بستر شبکه کوثرنت چند نوع مخاطب داریم. یعنی در این شبکه از ظرفیت طلبه‌های در حال تحصیل و فارغ التحصیل، اساتید در حال تدریس و همین طور اساتیدی که قبلاً تدریس کرده اند استفاده می‌شود و بخشی از کارمندان مرکز، کادر مدیریت‌های استانی و کادر مدارس نیز در این شبکه حضور پررنگ و فعالی دارند.

امکان اتصال به چندین سامانه در بستر شبکه کوثرنت

اخباری با بیان این که تلاش کرده ایم سامانه‌های مختلف نرم‌افزاری را به این شبکه متصل کنیم، گفت: سامانه اساتید، سامانه آموزش مجازی، سامانه فراخوان‌های پژوهشی، سامانه نجم، پایان نامه، کوثربلاگ، اپلیکیشن کتابخوان امین و… به این سرویس متصل هستند تا کاربران با داشتن حساب کاربری در کوثرنت امکان استفاده از تمام سرویس‌ها را داشته باشند که چنین شبکه ای به ندرت در اداره و یا نهادی وجود دارد.

وی بیان داشت: این شبکه قابلیت اجرا در مرورگرهای اینترنتی و سیستم عامل اندروید در تلفن همراه را دارد و در حال توسعه است.

استفاده از تکنولوژی high tech در طراحی شبکه

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به این که برای بستر شبکه کوثرنت از تکنولوژی high tech(فناوری پیشرفته) استفاده شده و از لحاظ فنی شبکه بسیار قدرتمند است، افزود: یکی از نقاط تمایز و قابل توجه این شبکه با سایر سرویس‌های ایرانی بحث هوشمندسازی است که معمولاً سرویس‌های ایرانی نتوانستند آن را پیاده سازی کنند.

وی تصریح کرد: شبکه کوثرنت هوشمندسازی شده و به افراد، بر اساس موقعیت جغرافیایی، مدرسه تحصیلی، فعالیت‌های روزانه و علایقی که از خود در شبکه بروز می‌دهند، کاربرانی را پیشنهاد می‌دهد تا بتوانند در بخشی با عنوان «رواق» با هم تبادل اطلاعات داشته باشند.

اخباری با بیان این که هویت افراد در شبکه کوثرنت، به صورت حقیقی برای دیگر کاربران نمایش داده می‌شود، ادامه داد: در شبکه‌های دیگر امکان این که شخصی با نام غیرحقیقی فعالیت کند وجود دارد، اما در شبکه کوثرنت افراد می‌توانند نام و تصویر خود را تغییر دهند ولی هویت حقیقی آنها برای کاربران مشخص است.

کوثرنت؛ شبکه اجتماعی تخصصی

وی اظهار داشت: به نوعی می‌توانیم شبکه کوثرنت را شبکه ای اجتماعی در حد تخصصی بدانیم، چون در این شبکه سیستم پیام ایجاد شده است و کاربران به جز تبادلات شبکه اجتماعی، می‌توانند پیام‌های خصوصی برای هم ارسال کنند و به صورت آنلاین گفتگوی متنی داشته باشند.

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان این که تاکنون قریب به ۱۴۷ هزار کاربر در شبکه کوثرنت ثبت نام کرده اند، گفت: در این شبکه حدود ۴ هزار گروه نیز توسط کاربران ایجاد شده است.

وی میزان مطالب ارسالی در شبکه کوثرنت را ۲ میلیون و ۲۸۵ هزار مطلب عنوان کرد و افزود: تعداد نظرات ثبت شده در این شبکه نیز ۲ میلیون و ۳۱۰ هزار مورد است.

بارگذاری تعداد یک میلیون و ۳۰۰ هزار پست از سوی کاربران در شبکه

اخباری با اشاره به این که تعداد یک میلیون و ۳۰۰ هزار پست شامل تصویر، فایل‌های صوتی و تصویری و نظرسنجی نیز تاکنون در شبکه بارگذاری شده است، بیان داشت: ۸۰ درصد تراکنش‌ها در شبکه شامل ارسال مطلب، کامنت و غیره از نسخه موبایل صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: شبکه کوثرنت تاکنون موفق به کسب ۲ رتبه شده که یکی در اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی (WSIS) در سال ۲۰۱۶ در وین بود و دوم این که محصول برگزیده چهارمین همایش مدیران فناوری اطلاعات شد و به جایزه فاب دست یافت.

رئیس اداره تحلیل و طراحی سامانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با بیان این که شبکه کوثرنت هر چند ماه یک بار به روز شده و امکانات جدیدی از حیث کمی و کیفی به آن اضافه می‌شود، گفت: در آخرین به‌روزرسانی، کیفیت بخشی به انتخاب مخاطب برای ارسال مطلب صورت گرفته و امکان مسدود کردن کاربران در صورت عدم تمایل به تبادل اطلاعات برای افراد در شبکه فراهم شده است.

وی بهبود سرعت شبکه کوثرنت را از دیگر فعالیت‌های اداره تحلیل و طراحی سامانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد.

کد خبر 5219340 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه خواهران شبکه اجتماعی کاربران اینترنت طلاب وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی دوره دکتری دانشگاه ها آموزش مجازی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی مصاحبه دکتری غلامحسین رحیمی دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه پیام نور اطلاعیه شبکه کوثرنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع

روابط عمومی سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد: با توجه به مراجعه همزمان تعداد زیادی از اتباع و مهاجرین محترم به سایت سهما و اشکالات فنی بوجود آمده، به اطلاع می رساند وارد کردن کد ارسالی به سایت سهما تا پنج شنبه بیستم اردیبهشت ماه تمدید شد.

پیش از این روابط عمومی سازمان ملی مهاجرت در اطلاعیه‌ای درباره پیامک ارسالی از سامانه سهما به شماره اتباع خارجی از آنها خواست تا این پیامک را جدی بگیرند.

در این اطلاعیه آمده است: پیامکی با مضمون ذیل برای اتباع و مهاجرین خارجی مجاز در کشور جهت استعلام حضور یا عدم حضور توسط سامانه سهما ارسال شده است؛ از مخاطبان درخواست می‌شود در اسرع وقت موارد درخواستی داخل پیامک را تکمیل و ارسال نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان