Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایان نامه طلبه سطح ۳ مرکز غیرحضوری حوزه های علمیه خواهران با عنوان «ترجمه اسپانیایی بخش عبادات رساله توضیح المسائل حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای همراه با شرح و تبیین اصطلاحات فقهی و غنی سازی مطالب» به زبان اسپانیایی دفاع شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، « اشرف تندیسه پور» طلبه سطح 3 رشته فقه و اصول مرکز غیرحضوری حوزه های علمیه خواهران در جلسه ای از پایان خود با عنوان «ترجمه اسپانیایی بخش عبادات رساله توضیح المسائل حضرت آیت الله العظمی خامنه ای همراه با شرح و تبیین اصطلاحات فقهی و غنی سازی مطالب» که به زبان اسپانیایی نوشته شده است دفاع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پایان نامه که با استاد راهنمایی خانم طیبه ربانی و استاد داوری حجت الاسلام علیرضا میرجلیلی در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران دفاع شد، با کسب نمره 20 پذیرفته شد.

 

«تندیسه پور» در این مراسم اظهار داشت: ترجمه متون به عنوان یکی از مهم ترین عوامل ماندگاری، تاثیرگذاری و انتقال فرهنگ و اندیشه به دیگر ملل دنیا جریانی است که با وجود گسترش ارتباطات بشری و فناوری های اطلاعات و ارتباطات هر روز بر ضرورت آن افزوده می شود؛ در این راستا ترجمه ذخائر و معارف اسلامی که به زبان های فارسی و عربی نگاشته شده است می تواند در دستیابی دیگر ملل و اندیشمندان جهان به این گنجینه های حیات بخش الهی بسیار موئر باشد.

 

وی با بیان این که در حال حاضر ترجمه متون دینی به زبان اسپانیایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: امروز شاهدیم بُعد حقیقت جویی که زیباترین و برترین گرایش انسان است، در بین مردم اسپانیایی زبان دنیا زنده شده و بنا به نوع فرهنگ و عقایدشان تمایل زیادی به جست و جو وکشف حقیقت دارند؛ اینگونه که روز به روز، تعداد مشرف شدگان به اسلام در بین مردم اسپانیایی زبان که در بیش از 23 کشور دنیا و با جمعیتی بالغ بر نیم میلیارد هستند، به طور چشمگیری در حال افزایش است و در نتیجه پر واضح است که این امر خجسته، نیاز به وجود منابع و متون دینی به زبان اسپانیایی را دوچندان می کند.

 

این طلبه سطح 3 مرکز غیر حضوری حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: حمایت های بی دریغ حضرت آیت الله العظمی خامنه ای از مستضعفان، محرومان و ایجاد وحدت و همبستگی با ملت های مظلوم دنیا، عزت بخشیدن به اسلام و ملت های مسلمان، مرعوب نشدن از تهدیدات قدرت های جهانی و... باعث شد تا همچون پیر و مراد خود خمینی کبیر، در جای جای قلب ظلم ستیزان جهانی بخصوص شیعیان تازه مسلمان لاتین، جای باز کنند و ایشان را بعنوان الگو و چراغ راه و مجتهد جامع الشرایط خود در مسائل دینی خود انتخاب نمایند.

 

وی با بیان این که حضرت آیت الله العظمی خامنه ای فقیهی جامع، عارفی کامل و سیاست گذاری بهت آفرین است که  پس از رحلت امام خمینی، بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، رهبری و زعامت امت را به عهده گرفتند، خاطرنشان کرد: از این رو ایشان به عنوان یکی از مراجع تقلید شیعیان جهان مطرح گردیدند و به دنبال آن سیل استفتائات و سؤال های شرعی مردم به سوی ایشان سرازیر شد و سپس مهم ترین آنها به صورت اجوبه الاستفتائات به زبان های مختلف منتشر گردید  که در همین سالهای اخیر نیز رساله ای از ایشان تدوین و انتشار یافته است.

 

خانم تندیسه پور گفت: نظر به اینکه ادبیات رساله یک ادبیات تخصصی است و مطالعه رساله حتی برای افراد فارسی زبان گاهی سخت به نظر می‌رسد، بنده سعی کردم در پایان نامه خود با بیانی ساده و روان به ترجمه اسپانیایی بخش عبادات رساله منتخب الاحکام حضرت آیت الله العظمی خامنه ای بپردازم و با توجه به نیاز جامعه هدف که غالبا تازه مسلمانانی هستند که آشنایی چندانی با اسلام و عبارات فقهی ندارند، بیشتر به ترجمه و بررسی احکام و مسائل کاربردی و مبتلابه پرداختم.

 

وی هدف از ترجمه حاضر را در دسترس قرار دادن مسائل و احکام کاربردی رساله حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به زبان اسپانیایی، جهت استفاده  مقلدین تازه مسلمان اسپانیایی زبان ایشان عنوان کرد و افزود: از دیگر اهداف این پژوهش، آشنایی عموم علاقه مند به فتاوای رهبر انقلاب اسلامی به زبان اسپانیایی، بویژه مبلغین فعال در عرصه زبان اسپانیایی که به صورت تطبیقی به بررسی فتاوای مجتهدین معزز می پردازند و پاسخگوی احکام شرعی به زبان مقصد می باشند، است.

 

این طلبه سطح 3 مرکز غیر حضوری حوزه های علمیه خواهران در پایان بیان داشت: در این پایان نامه احکام تقلید، احکام طهارت، وضو، احکام غسل، احکام تیمم، احکام نماز، احکام روزه، احکام زکات فطره، احکام خمس و احکام امر به معروف و نهی از منکر به زبان اسپانیایی ترجمه و بررسی شده است.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله العظمی خامنه ای دفاع از پایان نامه حوزه علمیه خواهران حضرت آیت الله العظمی خامنه ای حوزه های علمیه خواهران زبان اسپانیایی پایان نامه طلبه سطح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۹۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام علیرضا رضوی   در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری(ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.

وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوارهای صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.

وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.

حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».

وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.

وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.

در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسوولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند